Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om oss

FOSAB är din flexibla leverantör av kvalitetsvaror inom byggbranschen. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi premiummärken och välkända produkter på marknaden. Våra säljare har lång erfarenhet och skräddarsyr helhetslösningar till konkurrerande priser. Vår målsättning är att presentera innovativa lösningar som underlättar och effektiviserar våra kunders arbete. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla oss och våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss! Vår personal finns här för att hjälpa dig. 

I Bromma finns möjlighet att testa maskiner. Vi kan även komma ut till er på arbetsplatsen!

 

 

Vår personal

 

 

 

Fredrik Åhlander

fredrik.ahlander@fosab.se
(±46)(0)763 166 592

Efter att ha jobbat som snickare i 13 år samt som säljare på både Motek och Hilti har Fredrik stor erfarenhet av försäljning, men även ett genuint intresse för arbete med infästningar och skruv.

 

Stefan Svensson

stefan.svensson@fosab.se
(±46)(0)735 016 110

Med över 20 års erfarenhet som säljare inom bygg/el, 6 år som elektriker och 7 år på Hilti har Stefan stor kompetens i branschen. Han ser till att ni får den perfekta lösningen för Fleet och Eztraq.

Oliwer Svensson

oliwer.svensson@fosab.se
(+46)(0)76 346 47 59

Oliwer är ansvarig för Eztraq.se, den kompletta lösningen för att hålla koll på inventarier inom bl.a byggsektorn. På FOSAB utbildar, implementerar och hanterar han supporten av Eztraq.

Felix Svensson

felix.svensson@fosab.se
(+46)(0)76 194 43 94

Felix är ansvarig för logistiken här på FOSAB. Han arbetar bland annat med lager, hämtlager och butik men hjälper även till med Eztraq.

Johan Hell

johan.hell@fosab.se
(+46)(0)703 19 08 03

Johan är säljare för FOSAB Göteborg.